Totaal Dakdekkers: De dakdekker in Amersfoort

Totaal Dakdekkers is een betrouwbaar dakdekkersbedrijf dat woningeigenaren in Amersfoort helpt bij het vervangen, repareren en renoveren van hun dak. Wij lossen uw dakprobleem voor de lange termijn op en nemen hierbij uw zorgen uit handen. Want volgens ons verdient iedereen een goed werkend dak boven zijn of haar hoofd!

Vrijblijvend Contact OpnemenOver ons
Actief in Amersfoort en omgeving

Zorgeloos uw dak laten vervangen, renoveren of repareren door een betrouwbare dakdekker

Totaal Dakdekkers is sinds 2016 dé betrouwbare en professionele dakdekker gevestigd in Amersfoort. Voor het vervangen, repareren en renoveren van daken bent u bij ons aan het juiste adres. Wij hebben ruime ervaring met diverse dakprojecten van groot tot klein, zowel in de zakelijke als particuliere markt.

 

Bij ons kunt u rekenen op duidelijke communicatie en wij houden ons aan onze afspraak. Wij zijn goed bereikbaar en kunnen in veel gevallen snel ter plaatsen zijn. Op onze dienstverlening heeft u 10 jaar garantie. Wij denken graag met u mee hoe we u zo goed mogelijk van dienst kunnen zijn. Neem daarom gerust geheel vrijblijvend contact met ons op bij problemen aan uw dak.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

  Goed te bereiken


  Wij staan graag voor u klaar. U kunt ons ook in de avonden goed bereiken.

  Echte professionals


  De dakdekkers van Totaal Dakdekkers hebben een goede opleiding en ruimschootse ervaring met alle soorten klussen.

  Goede communicatie


  Wij communiceren helder en professioneel en maken duidelijke prijsafspraken zodat u weet waar u aan toe bent.

  Kaart Servicegebied Totaal Dakdekkers
  Actief in regio Amersfoort

  Totaal Dakdekkers is een begrip in regio Amersfoort

  Wij zijn goed bereikbaar en staan klaar om u te helpen bij diverse dakwerkzaamheden. Zo hoeft u niet lang te wachten op een vakkundige dakdekker. Wel zo prettig als u onverhoopt met een lekkage of andere dakschade te maken krijgt.

  Ons werkgebied is Amersfoort en omgeving. Wij zijn regelmatig werkzaam in Soest, Baarn, Leusden, De Bilt, Bilthoven, Maarssen, Breukelen en Zeist.

  Vanuit onze andere vestiging in Nieuwegein helpen wij u ook graag in andere plaatsen in de provincie Utrecht. Totaal Dakdekkers is dé dakdekker in de gehele provincie Utrecht.

  Onze diensten in Amersfoort

  Totaal Dakdekkers voert alle soorten dakwerkzaamheden uit in Amersfoort en omgeving.

  Dak vervangen door Totaal Dakdekkers

  In het geval van ernstige schade is het noodzakelijk uw dak geheel te vervangen. Wij zorgen dat dit vlekkeloos verloopt en u zo min mogelijk overlast ervaart.

  Dakreparatie door Totaal Dakdekkers

  Schade aan uw dak is altijd vervelend en komt altijd ongelegen. Wij repareren elke soort schade snel en vakkundig. Zo heeft u er het minste last van.

  Dakrenovatie door Totaal Dakdekkers

  Laat uw dak tijdig renoveren, zodat problemen in de toekomst worden voorkomen en u comfortabel kunt wonen.

  Lekkage aan het dak is ontzettend vervelend en wilt u zo snel mogelijk oplossen. Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar en kunnen snel langs komen.

  Dakisolatie door Totaal Dakdekkers

  Maak uw woning duurzaam en bespaar energiekosten door uw dak te laten isoleren door onze professionals.

  Lood- zink en koperwerk door Totaal Dakdekkers

  Lood- , zink- en koperwerk

  Ook voor lood-. zink- en koperwerk bent u bij Totaal Dakdekkers aan het juiste adres. Wij nemen alle werkzaamheden uit handen!

  Dakgoot vervangen door Totaal Dakdekkers

  Dakgoot vervangen

  Zorg dat uw dakgoten in goede staat zijn om problemen te voorkomen. Wij kunnen uw dakgoten vervangen, zodat ze voor lange tijd meegaan.

  Spoedreparatie door Totaal Dakdekkers

  Spoedreparatie

  Op korte termijn een dakdekker nodig voor het verhelpen van een probleem aan uw dak? Wij zijn bereikbaar voor spoedreparaties om uw problemen snel op te lossen.

  Schoorsteen reparatie door Totaal Dakdekkers

  Schoorsteen reparatie

  Ook het repareren van schade aan uw schoorsteen kunnen we voor u uit handen nemen.

  Wees er snel bij

  Voorkom grote schade aan uw dak

  Heeft u schade aan uw dak? Onderneem dan snel actie! In de praktijk zien we dat mensen die last hebben van dakschade vaak te lang wachten met het ondernemen van actie.

  Te lang wachten kan grote gevolgen hebben. Een, in eerste instantie, kleine lekkage kan uitgroeien tot een grotere lekkage en kan er op den duur in het ergste geval zelfs voor zorgen dat het hele dak vervangen moet worden. Wacht daarom niet te lang en neem vandaag nog contact op.

  Vraag vrijblijvend een offerte aan

   Neem contact met ons op

   Neem contact met ons op voor een kosteloze dakinspectie, vrijblijvende offerte of vragen over uw dag. Wij horen graag iets van u.

   Contact opnemen

   Contactinformatie Amersfoort

   Totaal Dakdekkers Amersfoort
   Van Asch van Wijckstraat 55
   3811 LP Amersfoort
   033 208 90 91
   Info@TotaalDakdekkers.nl