Dakrenovatie

Is uw dak hoognodig toe aan een grondige renovatie? Of wilt u uw dak met oog op de toekomst duurzamer maken en laten isoleren? Wij helpen u graag. Neem contact met ons op voor alle mogelijkheden.

De specialist in dakrenovaties

Laat uw dak toekomstbestendig maken

De dakdekkers van Totaal Dakdekkers zijn experts op het gebied van dakrenovaties. Wij kunnen u helpen met het verduurzamen van uw dak of uw dak grondig vernieuwen zodat de kans op schade en daklekkages dusdanig afneemt. De mogelijkheden zijn enorm en wij denken graag mee met uw persoonlijke situatie.

Interesse in een dakrenovatie, maar weet u niet precies wat er nodig is of wat wij voor u kunnen betekenen? Neem contact met ons op om te overleggen met een ervaren dakdekker. Wij geven deskundig advies en komen graag bij u langs voor een vrijblijvende dakinspectie.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

  Goed bereikbaar


  Altijd een dakdekker bij u in buurt.

  Ervaren dakdekkers


  Goed opgeleide dakdekkers die diverse soorten dakrenovaties hebben uitgevoerd

  Heldere communicatie


  Prijsafspraken voordat we aan werk gaat. Zo weet u zeker dat u achteraf niet verrast wordt met extra kosten.

  Kies voor de toekomst

  Doe een investering in uw woning

  Een dakrenovatie is een goede investering in uw woning. Wanneer wij uw dak renoveren zorgen wij ervoor dat uw dak goed wordt geïsoleerd en warmte veel beter binnen wordt gehouden. Zo kunt u flink besparen op energiekosten. Op warme zomerdagen blijft het ook veel langer koel in uw woning. Naast een investering in duurzaamheid, zorgt u er ook voor dat u veel minder snel last krijgt van schade aan uw dak, bijvoorbeeld door een storm of een flinke lekkagen na heftige regen.

  Onze dakdekkers hebben ervaring met alle soorten daken en kunnen ook uw dak op professionele wijze renoveren. Wij zijn milieubewust en maken gebruik van de meest duurzame en kwalitatieve materialen. Zo zorgen wij ervoor dat uw dak voor lange tijd meegaat en u niet op korte termijn weer bij ons aan moet kloppen omdat er weer mis is met uw dak.

  Vakkundige dakrenovatie laten uitvoeren?

  Wij gaan heel graag ook op uw dak aan de slag. Neem contact met ons op voor meer informatie, gratis advies, of een vrijblijvende en kosteloze offerte.

  Contact opnemen
  Kaart Servicegebied Totaal Dakdekkers
  Twee vestigingen in provincie Utrecht

  Dakrenovaties in de regio Amersfoort & Nieuwegein

  Om kwalitatief hoogstaande dakrenovaties uit te voeren in de regio, werken wij vanuit twee vestigingen. Onze dakdekkers komen graag langs vanuit onze vestigingen in Amersfoort en Nieuwegein. Zo zijn wij dus altijd dichtbij. Is uw dak toe aan een dakrenovatie? Laat ons snel langskomen en wij zorgen voor een offerte afgestemd op uw situatie.

  Contact

  Totaal Dakdekkers Amersfoort
  Van Asch van Wijckstraat 55
  3811 LP Amersfoort
  033 208 90 91
  Info@TotaalDakdekkers.nl

  Contact

  Totaal Dakdekkers Nieuwegein
  Nevelgaarde 8
  3436 ZZ Nieuwegein
  030 237 82 81
  Info@TotaalDakdekkers.nl