Daklekkage laten verhelpen

Snel, professioneel en betaalbaar uw daklekkage laten verhelpen? Neem direct contact met ons op!

Snel bij u ter plaatse

De ervaren dakdekker die uw lekkage professioneel oplost

Heeft u last van een daklekkage? Wij weten als geen ander hoe vervelend dit kan zijn. Wij spreken immers dagelijks mensen waarbij er water door het dak naar binnen komt. Dankzij jarenlange ervaring zijn wij de geschikte partij om uw daklekkage op een professionele manier te verhelpen.

Onze dakdekkers zijn goed geschoold en verzinnen altijd een oplossing die juist voor u is op de lange termijn. Zo voorkomen we dat u binnen een paar weken opnieuw last heeft van een lek in uw dak. Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel, daarom hebben wij vakkundige dakdekkers en geven wij garantie op het uitgevoerde werk. Daarnaast staan wij bekend om onze duidelijke en transparante communicatie.

Vrijblijvende offerte daklekkage verhelpen

  Altijd bereikbaar


  24/7 bereikbaar, ook in avonden en het weekend

  Echte professionals


  Als onze dakdekkers zijn goed opgeleid en hebben de benodigde ervaring

  Goede communicatie


  Goede communicatie

  Hoe wij u kunnen helpen

  Uw daklekkage op een professionele manier opgelost

  Indien er sprake is van een daklekkage kunt u beter niet te lang wachten met het ondernemen van actie. Uw daklekkage kan namelijk in rap tempo verergeren.

  Indien u contact met ons opneemt komen wij snel bij u langs. Zo hoeft u niet lang te wachten terwijl het water naar binnen stroomt.

  Eenmaal op locatie aangekomen dan gaan wij het dak op om te zien wat het probleem is. Aan de hand van deze observatie kunnen wij een offerte uitbrengen. Als u akkoord gaat met deze offerte kunnen wij de werkzaamheden vaak ter plekken oplossen. We laten alles netjes opgeruimd achter.

  Neem contact met ons op

  Neem contact met ons op voor een kosteloze dakinspectie, vrijblijvende offerte of vragen over uw dag. Wij horen graag iets van u.

  Contact opnemen
  Kaart Servicegebied Totaal Dakdekkers
  Goed bereikbaar, en bij u in de buurt

  De professionele dakdekker in regio Utrecht

  Totaal Dakdekker is de professionele dakdekker in regio Utrecht. Bij een daklekkage is het van belang dat we snel ter plaatsen zijn, daarom hebben wij zowel een locatie in Amersfoort als in Nieuwegein.

  Woont u buiten ons servicegebied? Ook dan kunt u gerust contact met ons opnemen. In veel gevallen zijn wij dan bereid een stukje voor u om te rijden.

  Contact

  Totaal Dakdekkers Amersfoort
  Van Asch van Wijckstraat 55
  3811 LP Amersfoort
  033 208 90 91
  Info@TotaalDakdekkers.nl

  Contact

  Totaal Dakdekkers Nieuwegein
  Nevelgaarde 8
  3436 ZZ Nieuwegein
  030 237 82 81
  Info@TotaalDakdekkers.nl